itvezeto.hu

Rendszergazda szolgáltatás budapesti cégek részére garanciával

Felhasználási feltételek

A felhasználásra jogosultak köre

A felhasználó bárminemű regisztrációjával kijelenti, hogy az általa megadott név és e-mail cím valódi.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az itvezeto.hu honlapon nyújtott egyes szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött, melynél az oldal üzemeltetője adatokat kérhet a felhasználótól. A regisztráció feltétele a felhasználási feltételek elfogadása. Amikor regisztrál a weboldalunkon azzal a céllal, hogy hozzáférhessen a regisztrációhoz kötött szolgáltatásainkhoz, ezzel egyidejűleg elfogadja az ebben a dokumentumban foglalt felhasználási feltételeket, és hozzájárul ahhoz, hogy adatait az itvezeto.hu marketing célokra felhasználja.

Az Ön által kapcsolattartásra szolgáló adatokat megfelelő elővigyázatossággal tároljuk, és kizárólag a következő célokra használjuk:

– Értesítések, hírek és felmerülő kérdések küldése az oldal témájához kapcsolódó témakörökben.

– Más megítélésünk szerint Önt valószínűleg érdeklő információk, ajánlatok küldése a honlap témájához kapcsolódó témakörökben.

Kéretlen levelek

Soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küldünk ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan e-mail címekre küldünk e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a honlapunkon történő regisztrációval és a felhasználási feltételeink elfogadásával erre engedélyt adott. Amennyiben a felhasználó úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tőlünk, értesítsen minket az e-mail címünkön, és kivizsgáljuk az ügyet. Ennek elősegítése érdekében kérjük továbbítsa nekünk az Ön által kapott e-mailt teljes egészében, és minden egyéb információt, amiről tudomása van.

Felelősség

Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget az itvezeto.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

Szerzői jogvédelem

Az itvezeto.hu honlapon elérhető összes tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A felhasználó az itvezeto.hu oldalon található anyagokat kizárólag a szerző előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében másolni, előadni, nyilvánosan közzétenni, továbbítani, terjeszteni, illetve bármilyen egyéb módon nyilvánosságra hozni.